搜尋紅磡區搵食,見openrice評分ok,lunch過來試試。同事叫了豬頸肉撈濛,聲稱淋汁味道ok;我叫了豬頸肉冬陰公,湯底有點過濃偏酸。原本比較附近食肆的價錢和質數嚟計可以接受,樓面服務和衛生完全不能接受!!🤢🤢 伙記阿叔送冬陰公上台時,姆指頭都插進去了!!我望住佢放落嚟,內心極度掙扎出唔出聲,但我覺得咁樣大模斯樣 插得隻姆指落去,出聲都係唔會理,再衰啲或拎一拎入廚房"加料"再拎返同一碗出嚟,所以我都係無出聲硬食。🤮🤮🤮同事的凍OT好快就上,我的熱OT食到一半時追咗次無人下文,食完晒再追,又係同一個伙記拎嚟,好晦氣咁啪一聲放底,即時飛濺咗一淌水出嚟。BAD LIST!

BAD LIST!
2020-11-18
午餐