2022-09-21 630 瀏覽
.Aʀᴏᴜɴᴅ.Wᴇʟʟɪɴɢᴛᴏɴ #深藍色線 樓上雞翼放題餐廳🤤非一般的雞翼限時放題📌位於銅鑼灣登龍街28號永光中心21樓係銅鑼灣站B岀口行~4分鐘就到係黃店關注組見到店舖雖小,野食尚可------------------------------蟹籽蟹肉蓋飯配甲羅燒 $138⭐️⭐️蟹籽蟹肉好足料又有蟹膏加持,增加香味唯一美中不足是間中會食到蟹殼可俾次機會🙇🏻‍♀️流心蛋巴馬火腿忌廉意粉 $208⭐️⭐️普普通通巴馬火腿都尚算多但可叫其他雞翼拼盤$128⭐️⭐️⭐️有大驚喜完完全全冇失望,真係好好食唔會太乾,有質素因為當日(星期五)冇得加錢轉放題所以叫左拼盤值得一試最好食係芝士蘑菇釀雞翼🥰大推!!!------------------------------結論: 主打雞翼,好值得一試,有別於一般雞翼放題,係有質素。雖然當日叫嘅野食不算是該店的主打,影響我對本店嘅印象,但雞翼真係令我有所改觀。滿分為💚💚💚💚💚味道:💚💚💚服務: 💚💚💚💚性價比:💚💚💚💚回頭:💚💚💚------------------------------過渡線朋友介紹話梅花雕醉雞配稻庭烏冬 $98好似沾麵,有碗汁可點麵食雖花雕味
Aʀᴏᴜɴᴅ.Wᴇʟʟɪɴɢᴛᴏɴ

係黃店關注組見到
店舖雖小,野食尚可

蟹籽蟹肉蓋飯配甲羅燒 $138⭐️⭐️

蟹籽蟹肉好足料
又有蟹膏加持,增加香味
唯一美中不足是間中會食到蟹殼
可俾次機會🙇🏻‍♀️

流心蛋巴馬火腿忌廉意粉 $208⭐️⭐️

普普通通
巴馬火腿都尚算多
但可叫其他

雞翼拼盤$128⭐️⭐️⭐️

有大驚喜
完完全全冇失望,真係好好食
唔會太乾,有質素

回頭:💚💚💚

過渡線
朋友介紹
話梅花雕醉雞配稻庭烏冬 $98
好似沾麵,有碗汁可點麵食
雖花雕味略嫌不足
但算是該名多人嗌的菜色