2019-05-16 20 瀏覽
約左個朋友食生日飯, 知道佢鍾意HAPPY HOUR CHILL下, 就係諾士佛臺BOOK左寢宮因為見環境都唔錯, D位都坐得舒服餐廳大門用左白色, 2邊牆身都係雲石PATTERN, 入面既枱同地下都係以雲石紋為主, 真係幾靚一入門口就見到有人玩緊BEER PONG, 真係好耐冇玩啦除左BEER PONG仲有桌球台同標機, 都幾多野玩我地叫左2個小食, 分別係香蒜辣椒檸檬汁炒蝦同什菌芝士意式飯球個炒蝦食落去似少少冬蔭功既味道, 蝦肉好爽同彈牙, 少少辣, 好開胃個芝士意式飯球熱辣辣, 雖然話係飯球, 食落去完全唔覺自己係食緊飯入面既芝士勁香, 加埋什菌碎真係好好食之後就上沙律同餐湯, 沙律係parma ham雜菜沙律, 餐湯係忌廉湯, 好CREAMY, 稀竭度適中, 食到打溶哂既薯仔都未食主菜我個朋友已經不停讚好食同好正主菜我地叫左個燒羊鞍, 羊味好香, 配埋個醬汁非常好食配菜方面真係好係別, 係有紫薯蓉, 焗薯, 仲有蔬菜乾焗薯上面加左SOUR CREAM, 細細個好易食, 紫薯好香好甜, 蔬菜乾脆卜卜再加左少少蜜糖係面食到停唔到口呀電話影相影到冇電, 餐廳有免費充電借用, 掃一掃Q
因為見環境都唔錯, D位都坐得舒服

一入門口就見到有人玩緊BEER PONG, 真係好耐冇玩啦
除左BEER PONG仲有桌球台同標機, 都幾多野玩

好開胃
入面既芝士勁香, 加埋什菌碎真係好好食
香蒜辣椒檸檬汁炒蝦
什菌芝士意式飯球

都未食主菜我個朋友已經不停讚好食同好正
沙律

主菜我地叫左個燒羊鞍, 羊味好香, 配埋個醬汁非常好食
配菜方面真係好係別, 係有紫薯蓉, 焗薯, 仲有蔬菜乾
食到停唔到口呀
香草芥茉燒羊鞍配露絲瑪莉汁

電話影相影到冇電, 餐廳有免費充電借用, 掃一掃QR CODE 入少少資料就有得用啦
除左充電服務抵讚, 另外仲有一個好貼心既設施

大家都知道食肆已經全面禁煙, 餐廳專門安排左一個好似露台仔既地方比客人食煙
要開門先出到去, 防止D煙味入返餐廳, 真係方便左要食煙既朋友唔使走上去落食煙

成餐飯朋友都讚不絕口, 話以後多左個HAPPY HOUR既好地方
2019-05-14
香蒜辣椒檸檬汁炒蝦