2020-05-03 1347 瀏覽
今日分享一間專賣榴槤既黃店,榴槤控要留意啦❤​​榴槤樂園係一間既賣榴槤飲品甜品,又賣一個個榴槤既店舖​,據說d榴槤都係由馬來西亞新鮮直送​超中意榴槤既我今次試左兩款野食😍​​啖啖貓山王奶茶奶茶 $34 (減價中)​一飲第一啖,香濃既榴槤味道即時湧入黎,非常好味,仲飲到薄膜狀榴槤果肉,真材實料,雖然叫奶茶,但其實無咩茶味,主要似係榴槤加奶既味道,配埋煙韌既珍珠,真係好好味,值得一試再試​​榴槤芝士撻 $25​芝士撻有得選擇熱食定凍食,我選擇左凍,一度懷疑自己係咪選錯左,因為後尾睇返其他Foodie既相有流心🙈等我講講凍食既口感,撻皮好鬆脆,個撻有小小似硬身個種芝士蛋糕既口感,芝士味好濃郁,隱約中帶點榴槤味,榴槤味唔太突出,有小小比芝士味蓋過,下次試埋熱食先​​榴槤愛好者記得黎試下啦!​

今日分享一間專賣榴槤既黃店,榴槤控要留意啦❤​

超中意榴槤既我今次試左兩款野食😍​

啖啖貓山王奶茶奶茶 $34 (減價中)​