荃灣大鴻輝一向係美食集中地,所以今日帶媽媽去揾食第一時間都係諗到呢座美食塔🛕。既然同得媽咪黎👩🏻就當然唔可以待薄佢,所以就揀左最高級別既Set D,可以試哂各款名貴食材🦐慰勞媽媽既同時都獎勵下自己🤣。🐒D-極緻大拖羅x海膽x龍蝦x鵝肝滄海四重奏💰$518(午市3小時)首先環境非常闊落,而區域既劃分都好清晰💁🏻‍♂️午市可以食3小時,慢慢食都夠哂時間🙆🏻‍♀️。🐟刺身好新鮮!店員都有細心向我地推介套餐入面既大拖羅,海膽,龍蝦,鵝肝,拖羅真係好值得推介👍🏼肥美無筋,完全係入口即溶。成個過程都完全無漏單情況出現,即使係刺身上菜速度都好快,依家睇到個厚度都真係好滿足🥰。🍣壽司款式多多,有普通同火炙,仲有唔同卷物同手卷🦪極緻套餐仲有唔少特別款式壽司,我就最愛厚切鰻魚啦。🥩熟食方面唔少得既當然係羊架同炸物,每次都必嗌!另外一品料理都好特別😍例如有避風塘炒蟹同奶油蝦🦐平時放題都少見!有驚喜

🐟刺身好新鮮!

2049 瀏覽