2022-09-13 554 瀏覽
睇相已經流曬口水嘅撈粗🤤 去到完全無失望之餘仲要超~級~驚~嘆~好想再食過🤰🍴酥炸雞球撈粗 (併炸花枝丸) $68開頭一上枱覺得四粒雞球咁少~點知到最後連四粒都食唔曬LOLS雞球係新鮮炸起,全部大大粒,仲要連埋雞皮🥹 入面加咗啲黃薑粉調味,咬落去超級juicy,啲肉汁同爆曬出嚟💦粗麵唔會煮得太淋,咬落去有彈性而且無!鹼!水!味!岩曬我hehe 個汁應該係舖頭自己調的,甜甜地咸咸地,而且撈得好均勻,每條麵都充滿醬汁,好幸福(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🍴蒜香雞球撈粗 (加煎蛋) $63呢個麵同另一個分別唔大~只不過係酥炸雞球變左蒜香雞球,多左陣蒜香味~但蒜香味唔會重到蓋住雞球本身嘅味,都值得一試😆嗌完呢個之後發現半生熟嘅煎蛋蛋汁撈埋落個粗麵到食都好好食,建議一定要加蛋🍳🍳🍳🍳

🍴酥炸雞球撈粗 (併炸花枝丸) $68

🍴蒜香雞球撈粗 (加煎蛋) $63