2017-11-18
所謂的米芝連有兩大失望點 1) 味道差(傷心都好食過佢)2) 服務差 (茶餐廳都好過佢),以下我會詳細講:- 做爲一個中國人去食呢間所謂的米芝連四川菜,簡直系侮辱緊自己的味蕾,相信所有的菜都係爲了迎合外國人,昨晚我去用餐的時候 全場大部分都係外國人,琴晚叫了網上推介的 口水雞,重慶辣子雞,簡直不知所謂,超級難食! 其他菜勉強吞到入肚!味道唔好,其實真係無乜所謂,最多下次唔去,但服務差 就真係激x氣!講真,又話米芝連,飲支水又收你$70 學晒高級西餐d 野,但服務仲差x過茶餐廳。朋友生日,我地一早擺定個cake係餐廳,叫個waiter 係我地食完野之後點埋蠟燭拎出泥,點知個waiter 好似未訓醒咁,拎左個cake 擺係我地面前 問「洗唔洗點埋個蠟燭」,之後連一句生日快樂都講,全場O x 嘴! 仲有食完野 個waiter 收晒d 碗碟,台面又唔抹,唔知想點x樣!總結:呢間餐廳 千萬不要去,如果唔係 後悔一世!
總結:呢間餐廳 千萬不要去,如果唔係 後悔一世!