2020-04-12 1358 瀏覽
星期日食午餐,成間餐廳得一枱客但都試下啦坐低左,等咗好耐都冇餐牌,唯有舉手叫侍應,個經理大大聲聲嗌過嚟話:「等我搓埋隻手先」。好啦,既然佢咁衛生就等埋佢。午餐得四款揀,3個都係係扒餐,有一個意粉。去完洗手,返到黎就見到枱上面有一堆餐具,酒店餐廳真係估佢唔到。等左一段時間之後有個侍應四碗湯又係茶餐廳咁放埋一堆。個西湯極度難飲,冇番茄味但加咗好多糖。想問佢攞杯水,個侍應好大聲咁話你自己去嗰邊攞啦,原來疫情底下都仲有自斟自飲😅已經冇期望,但令到我哋最驚訝嘅就係個主菜,西冷牛扒配燒汁呢個係佢送上嚟個樣,我哋真心冇掂過,佢一送到枱就係咁嘅樣,我心諗都差唔多$100 一個餐,使唔使咁....個西冷硬到冇朋友....個豬扒好啲,雖然好大舊骨,我盡力影得佢靚咗㗎啦,真係得一粒蕃茄唔係講笑😅個雞叫最有肉,雖然雞皮燶晒,但整體呢個主菜係最好👍😅算啦好食一餐唔好食一餐,快啲飲埋半餐飲快啲走,好後悔叫咗杯檸茶同檸水我諗個糖漿應該好好味先會有隻螞蟻掛...好彩唔係黎拍拖,如果係拍拖分手都有知,仲話度假酒店😓唔好話用酒店嘅標準去衡量,連茶餐廳都不如。侍應非常唔想做,十分之冇禮貌都係放咗工唔想煮想食餐好少少,對唔住
星期日食午餐,成間餐廳得一枱客但都試下啦

等左一段時間之後有個侍應四碗湯又係茶餐廳咁放埋一堆。

已經冇期望,但令到我哋最驚訝嘅就係個主菜,西冷牛扒配燒汁

個西冷硬到冇朋友....

個雞叫最有肉,雖然雞皮燶晒,但整體呢個主菜係最好👍😅

我諗個糖漿應該好好味先會有隻螞蟻掛...

都係放咗工唔想煮想食餐好少少,對唔住呀疫情真係唔應該出街食飯😓
2020-04-12