2017-04-22
又食放題喇👅 特登約左今日收早就可以放工黎食早果一段時段,5點30至7點30 有85折阿!感覺好抵食而且早啲食完又可以慢慢消化下係銅鑼灣廣場二期撘𨋢到11樓一岀就係吶,book左四個人好好彩有卡位坐,可以坐得鬆動啲,唔駛人迫人一郁隻手就撞到隔離枱咁濟😅 時候尚早,慢慢揀下食啲乜。有刺身壽司卷物主食天婦羅等等等等,應有盡有點好就岀去揀野飲。呢到啲野飲好岩我口味!唔會一味係果啲勁甜嘅韓國飲料,亦有暖飲嘅維他奶,荳奶飲,我就揀左清熱酷飲下下火。前菜自助吧都好多野食,有冷麵沙律蝦餅黑松露菇薯角八爪魚仔等等等等,我要留翻個肚食壽司所以試左少少前菜啫。主角黎啦~雖然係放題但味道外貌都係一流,無得彈。值得一讚係壽司好多款式揀,有啲創新配撘第一次試,係好食嘅👍🏼牛舌好食,encore左一round芝麻雞翼都係我放題必點item😂雖然熱氣但真係好香口惹味。食到十成飽,但係甜品係有第二個胃!7點幾果陣部機就開始多人排😂frozen yogurt 阿食左一半先吃得拍照留念,啲爆爆珠加yogurt太好味鳥呢個迷你心太軟必點item too!本來無乜期望,但真係估唔到細細粒都可以做到流心熔岩朱古力的效果,太有h
心太軟
埋單300蚊有找,結論係CP值爆高的餐廳!服務好好,落單店員會同你講唔該😂👍🏼好有禮貌,上菜快收碟快,食物款式多之餘又好味道,甜點仲有意外驚喜,sweet tooth 絕對要留肚試下甜點阿果然係極尚~ 好滿意的一餐