2021-12-02 117 瀏覽
今日係我第一次去呢一間角落咖啡廳食飯👍🏻一入到嚟呢間餐廳就已經覺得好靚,真係哇左出嚟,忍唔住要周圍打下卡影吓相!✌🏻難得約咗一個大學時候嘅好朋友一齊食飯,雖然我哋好多年冇見,不過依然係一見面就冇停講🤣而呢個地方就啱晒閨蜜嘅聚會啦!冬陰功海鮮意大利麵 $158~ 呢個冬陰功海鮮意大利麵就咁睇個賣相就已經好吸引,而且本身好鍾意食冬陰功嘅我,一聞到冬陰功嘅味道就已經流晒口水!今日呢個海鮮非常豐富,少少辣辣地嘅味道加埋呢個意大利麵一齊食,真係好夾👍🏻自家製蕃茄醬軟殼蟹意粉 $148~朋友叫咗呢一個軟殼蟹意粉,首先呢個自家製嘅蕃茄醬真係味道好好,用新鮮蕃茄烹調而成嘅醬汁果然係唔同啲!然後加埋呢個大大隻嘅軟殼蟹一齊食!真係好正!

冬陰功海鮮意大利麵 $158

自家製蕃茄醬軟殼蟹意粉 $148