2019-02-01 231 瀏覽
即興約食飯係要付出代價架,就係要我負責搵嘢食嚕一諗就諗起觀塘工廠區,一於睇下有咩選擇先見到呢間泰國餐廳位於APM 後面既工廠大厦,仲要新開張無耐上網訂位仲有折添,一於就食呢間唔使煩嚕我同朋友一行三嗰人七點鐘上到去,上邊好靜局呀,我諗冇乜人搵到上嚟哩度餐廳得一個老闆同埋侍應,食客就得兩枱,我地係講野最大聲嗰枱,講完野都聽到自己啲回音由於新開張,所有裝修都比較新淨打開Menu都有好多選擇,我地樣樣都嗌啲青木瓜沙律🥗泰式炒椰菜苗海南雞🤩泰式燒牛肉,青咖喱雞,串燒同埋明鑪魚🤩🤩🤩🤩其實我地得三個,會唔會over 左少少?食物整體都okay既,係嗰青咖哩太椰香味重,我就麻麻地,最鐘意就係嗰燒牛肉如最無折頭黎哩間食都有啲少貴,因為埋單既時候收我地$992 三嗰人食都要每人$330💕💕青木瓜沙律💕💕泰炒椰菜苗💕💕泰國海南雞💕💕泰式燒牛肉💕💕青咖哩雞💕💕串燒半打💕💕明爐烤魚
即興約食飯係要付出代價架,就係要我負責搵嘢食嚕
一諗就諗起觀塘工廠區,一於睇下有咩選擇先
見到呢間泰國餐廳位於APM 後面既工廠大厦,仲要新開張無耐
上網訂位仲有折添,一於就食呢間唔使煩嚕
由於新開張,所有裝修都比較新淨
打開Menu都有好多選擇,我地樣樣都嗌啲
青木瓜沙律🥗泰式炒椰菜苗

💕💕青木瓜沙律