2021-03-15 57 瀏覽
第一次食梳乎厘嘅小編表示好震驚呀😮, 但係純粹係應該小編未食過,一直覺得以為自己會唔鍾意食,會覺得梳乎厘太甜食少少已經好膩,但係完全唔會呀,雖然而家小編未可以話呢間真係做得好好🤫, 但係個質感完全係小編好鍾意嘅,講下個梳乎厘嘅質地先,內裡好軟熟,有少少入口即溶嘅感覺🤤,梳乎厘上面既一層喺 蜜糖牛油,個人認為有啲太甜如果可以唔加嘅話會更好,因為本身落咗糖漿嘅話味道已經係足夠,中間仲有勁多cream,甜度適中,不一啖cream一啖梳乎厘擺入口係最夾💯,小編嗰陣仲要啱啱食完第一餐就已經即刻去食呢間甜品,個胃表示可以再叫多碟🤓,另外咖啡雖然唔係小編叫嘅但係小編既朋友,都係經常飲咖啡,飲咗呢間咖啡店,竟然係出乎意料嘅好飲,而且比起佢之前飲嘅咖啡店更高分,8/10分❗而且杯嘅質地係做咗磨砂面,店內嘅裝修都係全黑💯😍👍
Honeycomb Butter Souffle Pancakes
Latte
2021-03-13