2016-06-19 1196 瀏覽
路過校長燒肉好幾次啦,一直都想入嚟試下,之前check過openrice,見到入邊有好多野食,都係終於忍唔著過嚟...餐廳門外嘅環境唔錯,一入去就係好濃郁嘅烤肉味!!!呢度嘅壽司品種都幾多嘎,有甜蝦、蟹柳、三文魚,樣樣都要咗一、兩舊,好新鮮~~~壽司隔離竟然仲有烏冬,surprise~~!!呢度仲有分生食區同熟食區嘅。好似生野呢邊咁,有腸仔類、豆腐類、魚類、肉類、丸仔類等等,啊啊啊啊品種已經多到唔知揀邊樣好啦特別鐘意呢度嘅肉類,一舊舊都係厚切,新鮮之餘仲高level,口感鮮嫩多汁而熟食區竟然有小丸子、春卷~~~好特別。小丸子系原汁原味,入面仲有粒粒章魚仔,好食!如果覺得唔夠飽,仲可以過嚟呢邊夾啲素菜,麺,烏冬~~~真係乜都有,只有你估唔到嘅!!
餐廳門外嘅環境唔錯,一入去就係好濃郁嘅烤肉味!!!
2016-06-08
9 分鐘 (堂食)