校長燒肉有新舖,經過見到好多人!今次星期六晚來,座無虛席,呢度以卡位為主,坐得好舒服。一開始比呢度嘅選擇嚇親,我本身以為係燒肉為主,點知連刺身、壽司、沙律、熱盤、火鍋、甚至連花茶都有,以這個價位來說,真心多選擇。全自助形式,基本上都refill得好快,不過有些熱盤只係出一輪就換上其他。刺身區推介赤蝦,幾甜。沙律區較突別的是有紫薯波波,也有一般的沙律和泡菜。凍肉區,都有非常多不同的選擇,揀幾樣,每樣一兩塊都已經食到好飽了😂仲有火鍋呢!有三種湯底選擇,我選了壽喜燒湯底,主要用來煮蔬菜食。熱盤區,最特別特可算是這個中式點心站!小籠包、蝦餃、燒賣咩都有!質素就唔係好突出,但係有得過下口癮都唔錯。炸物區keep住出唔同炸物,我最喜歡的一定是薯塊,正!熱盤區竟然有蒸魚!!看傻了眼,難怪咁多一家大細三代同堂嚟食,真正大人細路都啱食,唔食燒肉都有好多嘢可以揀。甜品區都有唔少嘅選擇,當然唔少得有雪糕啦,口味眾多,花多眼亂!連港式奶茶都有!飲品區有幾個大雪櫃,汽水機有清酒梅酒,估唔到嘅係連花茶都有!整體我覺得呢度性價比真係唔錯嘅,平價燒肉放題之中,選擇算好多,適合想一次過食好多好多唔同嘅嘢嘅人。

一開始比呢度嘅選擇嚇親,我本身以為係燒肉為主,點知連刺身壽司、沙律、熱盤、火鍋、甚至連花茶都有,以這個價位來說,真心多選擇。全自助形式,基本上都refill得好快,不過有些熱盤只係出一輪就換上其他。

刺身區推介赤蝦,幾甜。

沙律區較突別的是有紫薯波波,也有一般的沙律和泡菜。

炸物區keep住出唔同炸物,我最喜歡的一定是薯塊,正!