作為港島東人既我,  完全無諗過柴灣小社區會開一間咁好既食肆, 地點超方便行4分鐘就到港鐡站. 食物款式超級多一次過滿足我D個為食鬼, 種類多元化. 首先, 先來一盤新鮮刺身, 有三文魚腩, 油甘魚腩, 牡丹蝦, 大粒帶子, 赤貝等醒下胃先.再來, 一盤無限追加既新鮮蒜蓉蒸扇貝. 之後仲有無限追加雞煲, 雞煲好入味, 仲要來個冬瓜薏米湯底打邊爐, 重點來啦:來一盤無限追加既海鮮拼盤, 有花膠, 新鮮鮑魚, 海中蝦, 三點蟹, 蜆, 蚌, 完部都好生猛,  又來一碟牛肉, 手打丸, 魚皮, 嚮玲, 菜, 茹菌.....多野食到不得了.我地追加左幾次蒜蓉蒸扇貝, 幾次三點蟹, 蜆, 蚌, 真係食到<lam lam 利>, 如果刺身可以追加既就好到癲啦, 不過依架都已經超級滿足, 以$298一位, 電話訂位仲有85折, 咁新鮮食材, 咁多種類邊度搵得到.  D度仲有自家煲既紅豆水, 竹蔗水, 山渣水, 超多果汁, 汽水任飲,! 重點又來啦: D度另一賣點係無限時, 由6點食到10點, 問你點會唔泵住個肚走呀!唔洗多講, 好快就會再返食~~~正呀~~~

唔洗多講, 好快就會再返食~~~正呀~~~
2018-07-07
  • 蒜蓉蒸扇貝