2023-02-18 37 瀏覽
餐廳名稱:Terrace in seaside (德福廣場) 1. 濟州柑橘乳酪外表好特別好靚~感覺好新鮮,其實,飲落口都好新鮮,感覺唔太甜,仲有少少柑橘的鮮榨酸味添😋落單時間有問可否少甜或走甜,小妹妹話做唔到,好彩~都唔太甜嘅,大家可以放心☺️價錢:$68好味程度:😋😋😋😋/5個滿分價錢抵食度:💰💰💰💰/5個滿分整體感覺:❤️❤️❤️❤️/5個滿分推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5個滿分——————————————————————2. 泡菜豬肉芝士千層麵幾新嘅配搭,味道幾有趣,韓配西式,價錢又合理,好值得一試👍🏻價錢:$72好味程度:😋😋😋😋/5個滿分價錢抵食度:💰💰💰💰/5個滿分整體感覺:❤️❤️❤️❤️/5個滿分推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻/5個滿分——————————————————————3. 燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯黑毛豬無乜味道,不過,質量幾好,個豬皮位做得幾好食,但個飯比較油,感覺唔到紫蘇味~反而有好多蔥嘅味道,呢個價錢就唔太值得推介啦😂價錢:$128好味程度:😋😋😋/5個滿分價錢抵食度:💰💰💰/5個滿分整體感覺:❤️❤️❤️/5個滿分推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻/5個滿分————————————————

1. 濟州柑橘乳酪

價錢抵食度:💰💰💰/5個滿分
整體感覺:❤️❤️❤️/5個滿分
推介程度:👍🏻👍🏻👍🏻/5個滿分

4. Heart Beat 士多啤梨窩夫

個窩夫好靚~打卡一流,味道都好好,士多啤梨好新鮮,cream 唔算好甜,花花形嘅朱古力就~好睇🤣😂如果一個人食,就好飽啦🤣😂

價錢:$118

——————————————————————
餐廳整體感覺:整體裝修都好舒服,而環境感覺都好乾淨,可惜員工的務服就好差啦,男生特別無禮貌,女生就感覺就好少少,不過,都只一般而已。
✏️
電話:23386887
地址:九龍灣偉業街33號德福廣場1期1樓F11號舖

#食物小黑洞 #柑橘的世界 #terrace in seaside
#我嘅正職係食盡全世界嘅餐廳,讓食物帶給你一些正能量