【東涌⋄ 歐式宮殿打卡餐廳】 🍽 La Rosabelle Bar & Grill 📍東涌怡東路9號灣景薈地下G01-G02號舖番兩日工聽日又有假期可以諗定去邊到chill下🤟🏻今日介紹哩間西餐廳係馬灣同將軍澳都有分店不過私心推薦大家去東涌灣景薈分店 環境好正😍餐廳室內嘅裝潢設計好有歐式宮殿嘅感覺✨重點係outdoor座位係Sheraton酒店嘅露天廣場望住一片草地 黃昏嘅時候仲可以睇到日落美景🌅見到有好多狗仔同埋小朋友係到玩得好開心💕所以我地食完飯之後都忍唔住轉左去outdoor位shisha😆食物方面推薦Carbonara 充滿蛋香味 如果份量多啲就更好👍🏻另外試左烤法國春雞同薯條 可惜啲雞肉唔夠滑不過Happy Hour性價比好高 佢地嘅cocktail好好飲🍸大家趁住嚟緊假期或者weekend去同朋友飲番杯啦~⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ⋄ ⋄ ⋄ ⋄ ✄ ❝我地食咗咩? ت ❞ ☞ Carbonara $138☞ Grilled French Spring Chicken $188☞ French Fries $58☞ Pina Colad
【東涌⋄ 歐式宮殿打卡餐廳】

重點係outdoor座位係Sheraton酒店嘅露天廣場

望住一片草地 黃昏嘅時候仲可以睇到日落美景🌅
見到有好多狗仔同埋小朋友係到玩得好開心💕
另外試左烤法國春雞同薯條 可惜啲雞肉唔夠滑
大家趁住嚟緊假期或者weekend去同朋友飲番杯啦~
❝我地食咗咩? ت ❞
☞ Carbonara $138

☞ French Fries $58

☞ Pina Colada (Shake) $68

☞ Passion Fruit Martini $78

☞ House Cocktail - Gin Tonic $80/2