補完習,為左迎接下一場補習,搵間鋪頭諗住食cake,行過呢間,見到個雪櫃放左好多個樣好精緻既cake同甜品,諗住應該唔錯就行左入去啦...2個人叫左3樣野,mango cheese cake...tofu cheese cake...手造麻薯...先泥既係mango cheese cake,好諷刺,cheese cake居然冇芝士味!有既反而係o云哩拿味!同行者話覺得d芒果有魚生味!...據個人見解,應該係魚膠粉既腥味,anyway,就係唔掂!之後泥既係tofu cheese cake,好淡好淡既芝士味,好大陣既牛奶味,完全地冇豆腐味!口感極似食cream,唔掂!最後係手造麻薯,2粒芝麻蓉夾心都還可以,外層皮非常地咁有口感...仲有2粒,照估計就應該係酒浸車厘子,極度難食!第一口食落去似藥水,之後係越食越想嘔!餅師試圖把用泥整黑森林蛋糕既酒浸車厘子變成餡料,可惜,非常失敗!勸大家千萬別試!再講service,我只可以講serve我地果個姐姐仔真係勁無禮貌!好禮貌問佢野得到既回應係態度惡劣地叫你等陣!