2006-04-27
如果一早有睇食評就唔使搞成咁-_-我E家仲擔心緊會唔會肚痛今日好唔好彩行o左去E間黑店正如對上的食家所講,烏燈黑火仲有陣味,d侍應仲掂,黑口黑面,最經典係佢兩個人要食滿$100先可以用特價$15order半磅三文魚刺身,第一次order時,個女侍應已經無咩禮貌咁同我講:“未夠一百蚊噃!”,我同佢講我一陣會再order,佢行開o左.o野食黎喇,先上1蚊隻的甜蝦刺身同半磅三文魚,我咁大個人都未食過D又唔凍又無味仲要唔爽的“甜蝦”,果D三文魚,不但只係頭頭尾尾,仲要睇見就唔想食,食o左都怕肚痛.後來上o既海膽手卷,我老婆直頭叫我唔好搵自己黎較飛,我真係未試過食到個口咁臭,都唔知咩黎,紫菜仲林過鮮竹卷.其他天婦羅,壽司,刺身,食唔死都要還神更經典係食食o下,個女侍應凶巴巴拿住張單走埋係,話我o地差6蚊先夠$100蚊,真係多謝佢咁有禮貌咁提醒我,真係唔明點解E間o野仲唔執笠,如果可以的話,我真係想用粗口數臭E間“魚心”佢都o野,我響Openrice收山咁耐都引到我出聲數臭佢!
我E家仲擔心緊會唔會肚痛
今日好唔好彩行o左去E間黑店
佢都o野,我響Openrice收山咁耐都引到我出聲數臭佢!