2017-02-25 478 瀏覽
星期六同男朋友行完街想食放題,六點上去walk in見有位唔洗等就諗住試下。開頭第一round都ok,但第二round開始就漏單。原本覺得漏單情況好常見都由佢,點知食到七點有個黑衫黑褲阿姐走黎話要埋單,因為七點半前埋單有平,叫佢擺低先佢唔理,係要企係隔離望住你食埋等你俾錢!第二,我七點三左右打算叫燒菠蘿同兩隻天婦羅蝦食下,因為間野出野叫快,我覺得佢黎完我地都可以好快食完,我地都知七半要走,廢事阻佢做生意。點知咁岩又係呢個黑褲黑衫阿姐走過黎,話頭先已經last order左。我即刻話:「下?冇人同我講已經last左喎!」,唔係老作,真係冇人同我地講過!跟住佢又話七點半前要交枱,呢刻火都嚟埋,如果唔係男朋友話算數,我應該會反問佢:你又知我七半前一定走唔到?其他waiter都幾好,收紙收碟出野都快。呢個值得一讚!野食方面,種類唔多,冇咩特別,反而野飲有驚喜,連道地細樽裝解茶都有!我地唯一有反叫過既就係味噌焗蠔,幾大粒,味道唔錯!總括黎講,呢個價錢大把地方食得好過佢又唔洗受氣!冇下次!

總括黎講,呢個價錢大把地方食得好過佢又唔洗受氣!冇下次!