2010-02-26 1 瀏覽
食完晚飯之後當然係搵下甜品食啦,五代同堂同木糠布甸,最後都係揀左後者,原因係因為.... 佢近D,哈哈,懶得行咁遠。入到去發現原來而家呢間野都有雪花冰食,雪花冰真係咁受歡迎,不過就黎到夏天,相信個D 糖 X 府又會大排長龍啦。我地兩個都係揀左木糠布甸,因為其實我食過佢其他糖水我覺得都係非常麻麻地,我地要左一個原味一個朱古力味。等左大概 5 分鐘多D就有得食啦,一如以往般沒什麼大問題,一吃下去感覺超冰凍,好似食雪糕咁,係呢D天氣黎食真係爽到入心。瑪莉餅碎真係碎得幾緊要,食食下我都有少少咳,要小心D。不過真係好香奶味,等左一陣佢溶左直頭好似食CREAM咁,但係係好重奶味既CREAM,而且仲好滑添。朱古力味亦然,只係表面轉左oreo碎。通常係cwb食甜品,我都係揀呢間,因為又唔太貴佢d木糠布甸我又覺得幾好食。坐左一陣見佢有D客人我地都拿拿聲走啦。=)

原味
朱古力味
$24 (宵夜)
原味
朱古力味