2022-04-12
Boy n Burger 一直都係我好喜歡嘅漢堡店😚今期店家推出咗和風系列!🍔佐世保漢堡🍔係期間限定~由4月7至4月21日🗓我即刻同家人去試試先😋🐟Sasebo Fish Burger 佐世保黃金炸魚漢堡配料有天婦羅魚柳,日式醃蘿蔔,紫蘇菜,配上滋味蛋黃醬同日式燒烤醬🇯🇵天婦羅魚柳口感酥脆,魚肉滑嫩。紫蘇菜令漢堡層次提升,味道更新鮮。🥓Bacon Double CheeseBurger 煙肉雙層芝士漢堡每次都會叫👍🏻用咗切粒煙肉混入beef patty,咬落食到香脆的煙肉粒,口感一流!芝士double上,好滋味!🍟Skinny Fries & Seasoned Crispy Fries幼薯條好香脆,而Crispy Fries外皮更酥脆,兩款都好好味!【Boy n Burger 】📌 #灣仔莊士敦道206-212號208 Johnston地下3號舖
今期店家推出咗和風系列!🍔佐世保漢堡🍔
係期間限定~由4月7至4月21日🗓