2006-09-21 8 瀏覽
尋日終於都同honey 去試咗 la, 真係幾正架, 真係好耐未食過咁有肉味既漢堡扒, 我叫咗個mushroom 既, 點知果d mushroom 真係新鮮既而唔係can food, 但係個飽真係太大, 我要食下上層(飽同肉) 又食吓下層(飽同菇), 但係都食得晒, honey 都話我竟然食得晒, 但就食唔晒薯條囉, 薯條都好好味呀, 係食倒薯蓉既, 相比老麥既就太乾啦, 而honey 就叫咗個veggie burger, 都幾好味, 最後一邊行一邊飲埋杯blueberry milkshake, 好夠奶味, 好creamy, 唔酸, 但我會喜歡果味多一點的, honey 話佢係MILKshake ar ma, 因為太飽所以都係慢慢行去搭巴士回家, 百幾蚊食倒開心同滿足, 真係值晒呀