2020-11-05 48 瀏覽
呢間餐廳致力提供高質且價錢合理嘅漢堡包🍔,更限定推出多款菜式,前菜小食🥗、意粉🍝、薄餅🍕、甜品🍰樣樣齊,仲可以剧埋扒添🥩!想飲翻杯啤酒或雞尾酒Chill下都仲得🍻💗墨西哥粟米片($98)粟米片焗得新鮮香脆,食落重榖物香🌽上面鋪滿幾款半溶嘅芝士,例如mozzarella cheese、cheddar cheese等,仲有墨西哥辣椒🇲🇽配以4款特色醬汁:牛油果醬質感柔滑,食得出加咗檸檬汁🥑;酸忌廉奶香十足,味道似乳酪🥛;番茄莎莎醬酸中帶微辣,感覺最清新🍅;肉醬香辣味濃,有大量肉碎同紅腰果,口感最豐富🌶💗白菌之堡+煎蛋($130)麵包每小時自家製以保持鬆軟,用牛油烤至外層微脆🧈厚身漢堡扒以安格斯牛肉每日手打而成,肉味同牛脂香濃郁,如果煎得冇咁熟就更好🐃配上大量炒白蘑菇,加埋黑松露蛋黃醬係超Match🍄仲有爽脆生菜🥬、新鮮蕃茄🍅、半熟煎蛋🍳同鹹香嘅車打芝士🧀,層次非常豐富。💗烤鴨胸薄餅($108)薄餅即搓即焗,食落香脆薄身,係傳統意大利批底🍕醬汁用上鹹甜惹味嘅海鮮醬,表面舖咗肥瘦均匀嘅鴨胸片,食落帶鴨油香🦆當然唔少得滿滿嘅芝士,有少量京葱做裝飾,味道好似片皮鴨,整體組合創新又好味🤣
💗墨西哥粟米片($98)
墨西哥粟米片

💗白菌之堡+煎蛋($130)
白菌之堡

💗烤鴨胸薄餅($108)
烤鴨胸薄餅
2020-11-04