2008-10-20 11 瀏覽
等咗幾耐....終於開張! 六點前有個清潔時間, 六點正已有人排隊等入座, 可惜員工訓話時間話了幾分鐘, 人龍已開始等得不耐煩, 雖則只是幾分鐘, 但要知道香港人始終是急性子, 寧願早開一點點, 也不要延遲!今晚叫得稍為多了一點點, 老公話第一次試多少少野....燻魚, $45, 略硬, 分量多, 雞絲粉皮, $38, 青瓜雞絲麻醬都夠多, 唔錯! 迷你素菜包, $26/3個, 熱辣辣...菜同菇都幾飽滿, 皮薄, 軟熟! 最後一個係砂鍋豆腐魚頭煲, $78, 餐牌上有辛辣既會有辣椒仔, 呢個無...一黎到打開有辣椒絲....問侍應為何? 他即問較高級既部長, 遠遠聽到部長居然答, 呢個煲係辣既, 咁即係餐牌有問題! 侍應重覆佢既答覆....佢見我地唔滿意...走埋黎話唔係好辣....TOO BAD! 我地唯有算...好在食落都可以接受到, 魚頭大大個, 炸豆腐好多, 加埋粉皮...真係食唔哂, 不過, 如果湯底唔係啡色係奶白色會更吸引! 服務方面, 侍應部長對客人既反應有待改善!

粉皮
燻魚