2013-07-19 38 瀏覽
銅鑼灣租貴所以食物各樣都貴係正常,但未試過光顧完會唔順氣!當日同幾個朋友入到去都未坐低哂,就有人問你想食咩,於是我就同個伙計講等一陣先唔該!點知剛剛攞起分餐牌又有個伙計企埋黎,於是有個朋友就話我地未得!一掀到第二頁,又有人行埋黎!其實我地前前後後都只不過係分零鐘,明明間茶餐廳就冇乜人,洗唔洗催我地?我地自問總共花左唔到五分鐘點菜,但係我地點菜前就起碼俾人催左六七次!最後當我地離開嘅時候,有個伙計企左係條好窄嘅走廊中間發呆,完全發覺唔到我同幾個朋友企左係佢後面等緊佢讓路,直到我地好大聲咁講左句唔該先慢慢行開,連唔好意思都冇講句!整體而言,員工質素極度差劣,至於食物質素雖然尚算過得去,但相比價錢絕對係超級唔值!一細碟炒公仔麵$55仲要加$10先有熱飲,我不如過對面七仔買野飲好過!