2020-07-19 1218 瀏覽
父親節 我地黎個10人晚餐當日已經訂滿檯 但職員都好好俾我地臨時加2個位🙏🏻可惜當晚換menu , 餐牌上單點只可選葡國烤肉拼盤(烤春雞 美國豬鞍 法國羊扒 比目魚 法蘭克福腸)我地另外叫7個set dinner附送4個小食 經理叔叔好有經驗 好細心俾意見 推薦啱我地嘅炸雞 蒜蓉包 素春卷 洛神花烤雞翼 加個馬介休球自助本地菜沙律吧好新鮮 👍🏻帶子卡邦尼意粉有驚喜 黑松露義大利飯質感都好好 西冷一個5成一個7成都剛剛好 黑椒汁惹味另外有點保雲酥鱸魚 茴香烤雞 西班牙豬肉眼扒 拼盤都好食 如果有多啲唔同種類嘅汁就更豐富 同埋唔知有冇多啲伴菜選擇 (烤雜菜/ 薯蓉instead of 薯角)咁會更健康見人地食評話冷氣夠大 可惜當日冷氣間中唔夠風 但經理叔叔俾足心機跑上跑落去整 仲要覺得唔好意思而不停道歉 仲同live band 哥哥共唱一曲 誠意滿分💯樓面同水吧人唔多 2個人有啲踢腳 以父親節full house黎講效率OK, 只係辛苦了經理叔叔同水吧姨姨 希望社企老闆見到呢篇都可以俾多啲支援見午餐menu幾吸引 下次再來試試
父親節 我地黎個10人晚餐
當日已經訂滿檯 但職員都好好俾我地臨時加2個位🙏🏻

我地另外叫7個set dinner

自助本地菜沙律吧好新鮮 👍🏻

樓面水吧人唔多 2個人有啲踢腳 以父親節full house黎講效率OK, 只係辛苦了經理叔叔同水吧姨姨 希望社企老闆見到呢篇都可以俾多啲支援

見午餐menu幾吸引 下次再來試試