2006-03-20 11 瀏覽
其實潮樓個名食字食得好,D 野食都唔差;可惜D 服務真係不敢恭維。我地一行22 人星期日5 點半鐘浩浩蕩蕩咁殺o左上去,以為唔洗等位。OK,你話要執一執D 位,可以理解,但點解非繁忙時間要22 條友o係門口等成四個幾字都搞唔掂?好o勒,滿心以為終於搞掂入得去啦,點知D 位窄不在話下,仲要D 杯杯碟碟一隻都未擺好...四個幾字你做o左D 乜?叫o左兩圍$1888,有鹵水拼盤、炸花枝+齋鴨、芝士龍蝦伊麵、帶子、花膠炖翅、蠔菇扒西蘭花、蒸魚、炸子雞、金薑飯同馬豆糖水,送兩勺飲品同細樽裝汽水半打。單睇D 野食唔錯,亦都足料,但係...兩圍唔係一齊上都算,仲要上錯:明明係兩圍$1888,點解一圍上壽飽、一圍上龍蝦?(我地o個圍以為另外o個圍另外散叫壽飽,係事後「夾口供」先知出事)你有幾靚既維港境都好,野食幾好食都好,都唔可以咁呀?

你有幾靚既維港境都好,野食幾好食都好,都唔可以咁呀?