2020-03-23 1465 瀏覽
這次係第二次食,以為第一次係人多應接不暇的緣故。其實對於啲西餐館仔,香港人要求都唔太高,都只是講求基本食物質素,基本服務態度,比返少少time management ,都是果腹罷了今次因為有事在附近辦,覺得呢間味道算唔錯,價錢又合理就比多次機會吧老實講句食物質素真係沒問題,牛扒以炭燒仲燒得幾香,熟成程度亦控制得唔錯之但係不知人手不足(樓面三個阿姐)定咩問題當叫杯凍檸茶時,樓面阿姐帶客入座,fine合理嘅。企定定等枱客諗叫咩,fine。走去未有人入座位擺餐紙餐具先,做哂呢幾個動作都未落到單,係有啲嬲到落到單等佢有時間沖,沖好又等佢來來回回等多幾分鐘先意會到交杯凍檸茶比我哋好啦到埋單,樓面兩個阿姐都唔願做去cashier位襟個制,又等,等到水吧阿姐肯出黎就幾分鐘講真我夠知我唔係食快餐,我唔係樣樣要快,但感覺係怠慢的服務態度食物做得ok但輸左態度囉
這次係第二次食,以為第一次係人多應接不暇的緣故。

之但係不知人手不足(樓面三個阿姐)定咩問題

食物做得ok但輸左態度囉