2008-04-21 207 瀏覽
我時時都會去銅鑼灣個間, 因為佢有我至愛的杏仁豆腐花! 尋晚第一次來跑馬地呢間, 有理由相信個d話佢侍應服務態度好好的食評肯定1000%係造馬!! 叫兩碗杏仁豆腐, 一碗純味, 一碗芒果味, 佢都行左兩轉問兩次至落到單, 碗純味杏仁豆腐就咁用外賣膠兜載住比我就算, 連碗都費時洗, 食到我一手痴立立; 由叫甜品, 問佢水(要問至有)到收錢全程都係黑面, 絕對符合佢更年期的年紀, 好似當我地係第二間食店臥底來刺探軍情!味道方面我偏好銅鑼灣個間, 好似實淨d, 呢間一邊食塊豆腐一邊溶化!其實佢都有態度好的時候, 係對住d熟客囉! 與其花時間係度寫造馬食評, 不如用心改善一下服務啦老細!無下次! 服務1分都唔值!貼錢買難受當然唔抵食啦! 以後只會幫襯銅鑼灣店!