我好少食openrice的食評,但我好欣賞openrice呢個網,因為我都會睇大家的食評,去大家推介的地方,搵好野食食。今日係我「食」經驗中,最失望的一次,絕對不可以讓大家蒙在鼓裡!今日係旺角食完飯,諗住食甜品,朋友介紹黎食甜品刨冰話okay,於是黎試下。入到去叫左個朱古力刨冰,個writress問有冇其他order,我地三個話無,個writress開始黎料:我地呢到最抵消費要30蚊一個!(樣貌很不屑)....然後,我地唯有再點野(雖然已經好飽)....後來食飯的期間我地研究張台個「洗手盤」…有個writress怒氣沖沖走過黎好大聲咁同我講:你知唔知唔可以掂!(><我真係唔知…如果唔掂得點解要有咁gei設計?!佢仲要大聲講指著我們來說,我覺得如果真係唔掂得你可以細聲同我講!唔需要咁大聲的指著客人來麻!這就是「服務態度」)結果,我地99蚊找數,個writress又唔gur同其他的writress講話我地台張單少錢-__-,唉!呢d咁gei服務態度,食完已經令人好唔開心,再好的餐廳主題,也恐怕叫人不敢再來!

)....然後,我地唯有再點野(雖然已經好飽
」)