2019年11月27日 星期三平日lunch time朋友去左排隊攞位 12:15到左 話未齊人吾比入,一直排隊,排到隊頭,12:30我去到 (已齊人),都吾比入。跟住叫左我地隊後面個堆人入去。我地心諗咩事? 店員話:我知你地齊人,但後面落左order所以入先。心諗:咁點解一開始吾比我地落order? ???(黑人問號❓終於到我地,入到去,豬肉枱。放歌好大聲,又嘈, 同對面隔左一段兩個餐盤既距離, 傾計都要好似係街市講價咁叫。野食好快黎到叫左一份辣豬肉飯,一份石鍋牛肉拌飯。食物溫度ok暖,拌飯落左好多辣醬都吾會好辣。食左都無15分鐘,我想講我仲未食完,店員係咁想收我個飯走,我仲拎住支餐具......口入面仲咬緊岩岩個啖佢好好人啊 比我食多2啖,又神速收左我個飯,仲收埋我本身想叫佢幫我加水既杯最後乾吞埋啖飯落口都未落格,2次埋黎叫我地賣單走,完全係趕客。我明白lunch hour 人多,無位,多人排隊,係既,但你吾洗趕客走。我前前後後食完個飯15分鐘都無,比你咁serve,野都未食完又趕人走。若果你想趕人走,你不如寫到明:速食店,食完好走,限時20分鐘?寫清楚的話你咁樣做我可以理解囉~今
2019年11月27日 星期三
平日lunch time
我地心諗咩事?
店員話:我知你地齊人,但後面落左order所以入先。
終於到我地,入到去,豬肉枱。
野食好快黎到
叫左一份辣豬肉飯,一份石鍋牛肉拌飯。

食物溫度ok暖,拌飯落左好多辣醬都吾會好辣。
最後乾吞埋啖飯落口
都未落格,2次埋黎叫我地賣單走,完全係趕客。
今時今日你咁樣既服務態度真心吾得囉。
今過一次我吾會再黎幫襯,都吾會同同事黎食。你人流少左,客人少左,希望你可以比個好既服務態度比肯幫襯你地既客人!

辣豬肉飯  &  石鍋牛肉拌飯
2019-11-27
20 分鐘 (堂食)