2001-08-30
我果日同兩個同事去食飯, 唔識路去, 咪打去outback 問law, 一開始果女仔就講一大段英文, 跟住我咪問佢點去, 我起碼hold 0左果電話成五分鐘, 但果女仔都仲好溫柔又有禮貌咁教我點去,我都嫌自己煩啦, 收線仲講多謝我電話tim, 很好,很好!去到門口, 正想自己開門, 有個女仔就即刻急步去開門俾我, 唔錯! 埋位時, 個女仔又好詳細咁講我知, 呢d 係咩, 果d 係咩,咩湯, 咩魚, 又介紹waiter 係邊個, 我去其他outback, 一定無人咁招呼我地!!個waiter 0黎, 唔記得叫咩名, 係一個長髮男仔,話我知有咩好食, 試下d 咩, 好詳細, 佢介紹0既mushrooms 很好味, 又體貼我地三個人, 食幾多份量0既0野!!food 方面, 呢度都唔差, 不過個soup 就salty 0左d....但整體都很好~結論, 服務真係很好, 下次我一定再0黎呢間, 遠d 又有乜所謂!