本人於上星期六(26/11)晚上相約了朋友一起吃這裡新出的\"黑松露菌芝士火鍋\",滿心歡喜的惠顧但換來極之不快的經歷。講真食一個芝士火鍋起碼都要成個鐘先食得晒喇,唔知係咪多人幫襯,班侍應開始不斷係附近行行去,明眼人都知擺\明\"趕客\"。小妹當然少理,繼續慢慢地品嘗,因為個火鍋都唔平,成二佰幾蚊架!! (味道仲要係一般!!一有個女侍應不斷向客人sell入會喇,由於我個朋友本身己經係會員當然唔理佢\。點知個女侍應就地發作喇,見咩收咩完全任何禮貌都無,問都唔問一句,黑晒面咁,我個朋友即時好大聲話:有無搞錯,無呢禮貌,今時今日咁既服務態度應該一早炒佢\喇!!個女侍應無出聲,但係眼超超咁。點知個經理都唔好得去邊,係我地張後面好大聲叫其它侍應去睇下其它客既晒未,晒就快d執晒面上既,擺\明趕客走人!! 我擰轉頭望佢\一眼,個經理當若無其事咁繼續點人,真係服佢\ !!到埋單時仲頂癮,咁個黑面女侍應負責埋我地張單,我地話要check單,佢\好無禮貌地話:好呀!跟住掉低走佢\,返時佢\見我地啤住佢\,佢\亳無悔意不特止,仲好不滿咁話:上有意見書,有咩不滿可以寫低!!呢間服務態度咁差,睇怕唔使旨意我會再

呢間服務態度咁差,睇怕唔使旨意我會再幫襯!! 簡直只可以用四個字形容呢間\"不知所謂!!\"