2018-10-05 140 瀏覽
因為同Monchhichi合作,所以同朋友決定去光顧。好好彩一去到人唔多所以好快可以入座,但店員態度已經麻麻。與朋友叫咗一款咖哩飯同一款甜品,原本打算一併上菜。咖哩飯已食完,但甜品遲遲未上,雖然我哋已知該款甜品而等待30分鐘,但我同朋友食完個飯的時候是已過了30分鐘好多,追問下原來落單店員一心以為食完咖哩飯才上甜品,但店員話我同朋友沒有講清楚需一併上菜,而且要話每次整甜品只整到兩碟。最後要再等15分鐘先上甜品,真係食到一肚火。一間餐廳如果無能力同時處理主菜同甜品,倒不如標示該食物而售罄,而唔係無通知情況下被店員態度超差下好串地話係食客無講清楚。主題可愛但店員態度差,將開心心情即變火爆。
2018-10-05