(非會員)
2007-11-16 12 瀏覽
有日9點去食野,叫左8個菜,食到差不多走的時候先知仲有一個菜未到,咁就叫左個女侍應,之後佢話一陣就有(個陣我地食左成兩個鐘)再過十五分鐘都未黎,咁我地當然走啦,再叫番同一個女侍應話我地唔要,點知佢話頭先留左單(但頭先佢冇講)咁我地話唔要喇.佢係咁叫我地要啦叫左我地成5分鐘叫我要.等多陣啦..咁我地當然話唔要啦,哈,她突然黑面咁行開左喎,之後我地叫另一個侍應埋單啦,等左一陣個男侍應同我地講你地張單埋左喇..哈.原來個女侍應問未我地就幫我地埋左單囉.哩間野我係唔會再去架!!已經唔係話好食架啦..仲要咁樣對客!!留左單同我地講左聲都話等多一陣呀..冇講仲要煩住我地仲要埋我張單!!