2014-06-06 222 瀏覽
食完晚餐冇野做去就近食糖水, 友人帶領到松記糖水.來到唔洗點等, 一坐低2分鐘直當看點什麼時,態度差的服務生要求從原本位置轉去後一張台, 當然沒問題, 大家都是來食糖水,多一台客.點了一個SUMMER 和沙冰, SUMMER 沒什麼驚起, 反而沙冰最驚起.沙冰只有冰味, 其他一點味都冇(糖水都唔知有冇落),FINE, 反正不打算好食,食完就走,正當我們差不多食完之際, 態度差的服務生又要求從後一張台轉去原本位置.我們向服務生投訴, 服務生可能怕事轉頭走左去.有冇攪錯, 自問唔係食壩, 我們落ORDER 到食完去人都係20分鐘-25分鐘左右,要唔要同一張台轉來轉去. (當時其實有很多空台) 最後出門口一睇, 心諗你好多人等? 又唔係WO(大約5人),又唔係有大PARTY, 真係莫名其妙. 上離睇都係希望食野開心下, 希望我的不愉快提醒到大家下次係九龍灣去邊到食糖水比較好.唔洗比人食食下野點來點去.
食完晚餐冇野做去就近食糖水, 友人帶領到松記糖水.
來到唔洗點等, 一坐低2分鐘直當看點什麼時,

沙冰只有冰味, 其他一點味都冇(糖水都唔知有冇落),

FINE, 反正不打算好食,食完就走,

我們向服務生投訴, 服務生可能怕事轉頭走左去.
要唔要同一張台轉來轉去.
 (當時其實有很多空台)

唔洗比人食食下野點來點去.

2014-06-05
3 分鐘 (堂食)