前嗰排同啲朋友開開心心去食飯啦,呢間嘢真係不知所謂,啲嘢食完全冇水準嘅🤬,啲員工勁hea 求其敷衍你幾句就唔理你🤯,唔知係嚟返工定玩嘅🌚玩電話嘅吹水嘅咩都有🫨 明知舉手叫你你當睇唔到嘅? 已經唔係好旺場。算啦,我當你真係睇唔到我唔出聲已經都算,好客氣咁問個員工有冇豉油🙂係都要黑口黑面💩都要好唔願情嘅,家下我前世欠你? 即係我唔應該嚟食嘅?啲野食上台求其大力扔低就算🤯 我心諗其實你唔想番工你可以唔做㗎喎,你應該入客嗰陣同我講唔歡迎我哋。仲有個四眼男人間唔中拍一個男仔員工頭😱?我坐勁遠都見到🫣佢好似係大粒野嚟,大聲呼喝員工 粗口嘅功力十足🫨我自己覺得打份工搵錢冇必須咁吖話😅先前我都有聽過呢間野態度好似唔係咁好,郁手郁腳,馬馬地😟,我聽完就算,估唔到一嚟食就咁多野睇😱,唔係有朋友話想試呢間,一早就唔食🫥一律唔會推薦 🐶也不吃,一食冇回頭,第一次見有啲咁嘅鋪頭🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮講返重點🙂️咁我哋叫左 江團魚拼藤椒青椒口味 (中辣)唔會推薦佢囉,食啖魚肉落口好似食緊💩嘅,啲湯呢勁鹹🤮 我地已經食得算好濃味嫁喇😵‍💫配菜鴨血豆腐皮紅薯粉x2娃娃菜土豆片烤生蠔🦪 2份烤出嚟 好笑囉其中一份 生嘅😒我都唔

講返重點🙂️
咁我哋叫左

江團魚拼藤椒青椒口味 (中辣)

配菜

小酥肉
乾爭爭嘅冇味嘅🤮

串燒還好😅

肥牛串
點講好呢有啲硬咁,冇牙食唔到,味道上係唯一ok嘅😖

五花腩
唔識形容,總知好難食

雞腎
都係好硬☹️