今日同同事兩個人去食Lunch,被餐飯既policy同服務嚇親,以後都唔會再幫襯!平心而論:野食可以、環境算特色。兩個人同樣點餐Sushi Set B ,由於無加點其他item埋單共HK$392。比credit card 時server 話唔夠$400唔收卡,講完就轉頭走左去。同事都未反應得切,要再call server 問係咪只有收Cash,無Cash可以有咩其他payment?Server答:「無,一係你簽$400。」講完又轉頭走左去。服務態度差到嘆為觀止!同事來回call server 三、四次先可以完成整段對話。再問簽$400係咪現金找番錢比我地,佢答:「我地唔會找架喎。」最後我地硬格加點飲品解決左。本身影左野食相想share,埋單事件ruin晒成個afternoon - 以下只share 張單,remind大家滿$400先好去。Thank you。

服務態度差到嘆為觀止!
最後我地硬格加點飲品解決左。

午餐