2019-05-14
第一次在Openrice分享!這間Café都不是第一次來,食物和咖啡都不錯的,不過今次的體驗一定要分享。原先打算假期到cafe休息一吓和朋友聊聊,點知服務員走過來話我們已經過咗用餐時間90分鐘,還『掟』咗個餐牌去枱面,叫我地想再坐就要買嘢,問咗幾句發現佢唔係好識表達,就向經理問清楚~~這是店舖經理和服務員的回覆🤔 繁忙時間用餐為90分鐘,我問點解order時無講我知,佢答menu有寫住,你應該會知道(第一次感受到買杯咖啡相等於保險的T&C👏👏)🤔 繁忙時間在這café定義~就是有人等位🤔 如果你想再坐90分鐘,每人都請再消費(問服務員有每人最低消費嗎,佢話有,不過我印象menu無寫)利申:我地3個人分别都買了一個飲品+主食,唔係一杯coffee坐你幾個鐘最後就是坐多約5分鐘後就走了,因為這幾分鍾派出2-3個不同的職員到來收去枱面的食物和不同的目光。今時今日真係仲有咁嘅服務,扺讚啦!!👍👍👍👍👍
這是店舖經理和服務員的回覆
🤔 繁忙時間在這café定義~就是有人等位
今時今日真係仲有咁嘅服務,扺讚啦!!👍👍👍👍👍