2021-08-20 45 瀏覽
我好少寫食評,因為今次真係令我好失望!我就住喺富達大廈,今朝早叫左個外賣早餐,等左25分鐘仲未有,於是打去餐廳問下,之後店員話外賣員已經出發左15分鐘。我覺得奇怪,就樓上大廈咋喎!咁耐都未到?之後店員話再幫我追問,我過多5分鐘問佢問成點,佢話聯絡唔到外賣員!仲話可能佢送左信和先再過黎!聽完之後真係勁嬲 😡 喺正樓上既大廈唔送左先,走左去信和?拎住我份早餐行左轉旺角?等左30分鐘,都夠我自己落去買完再食埋啦!之後我話唔要喇,唔好送上黎。點知外賣員過多10分鐘出現!前前後後由叫早餐到外賣員上黎,足足係40分鐘!第一,叫外賣員出去,有冇交代佢去邊一單先?第二,有乜可能會同佢失聯?冇一個交代比客人?第三,當客人等左咁耐都未收到外賣,係唔係第一時間要安排過另一份早餐比客人先呢?既然聯絡唔到外賣員,仲叫個客繼續等落去?呢間餐廳我食過1次,原本感覺都還好,野食唔覺太差,屬於普通。但經過今次之後,就決定以後都唔會再幫襯!真係十分之失望😡😡😡
我好少寫食評,因為今次真係令我好失望!

第一,叫外賣員出去,有冇交代佢去邊一單先?
第二,有乜可能會同佢失聯?冇一個交代比客人?

外賣送餐