講番先 食物質素係滿意的,對得起個價錢。銅鑼灣登龍街都無期望有咩太好服務(主要係之前有幫襯過,大致知係點,同韓國當地差唔多,你要求既野會做,塊面無表情的)但最令人失望要寫哩篇野既係態度呀!首先我地七個大人一個小童,叫既野唔算太多,埋單既時候 見落單個app有個生啤buy 1get 1咪問下(如圖)咁有著數緊係問清楚啦無咪照埋單,無特別意思有位紮馬尾無帶眼鏡既女職員(香港人):我地無架我地再問咁落單app 又有既?女職員:哦 果個4月一早無左啦我就好奇咁講 你上面咩日子都無 咁致放係度?女職員就唔出聲,淨係無表情(黑面)咁單照埋啦 比完卡 女職員就講 同埋你地其實夠鐘架啦 要走啦 其他人客等緊我地話 有朋友去左洗手間,同keep左蛋糕 比多5分鐘 可否?女職員:夠鐘啦 其他人客等緊果下我真係忍唔到叫佢順便拎埋個蛋糕比我然後女職員行開左之後 望住女職員周圍同其他同事講野 又眼望望我地張枱。如果平時 有限時既 我通常食完晒就走 唔會阻住人今次我野未食晒 加埋 仲坐多左十幾分鐘 食埋個蛋糕添 ,我認自己今次絕對係一個差既客人。但好多野係雙方既 ,好幾次已經好聲好氣,你番工會累有情緒我明白,但其
但最令人失望要寫哩篇野既係態度呀!

咁有著數緊係問清楚啦
無咪照埋單,無特別意思

有位紮馬尾無帶眼鏡既女職員(香港人):我地無架

我地再問咁落單app 又有既?

女職員:哦 果個4月一早無左啦

我就好奇咁講 你上面咩日子都無 咁致放係度?

女職員就唔出聲,淨係無表情(黑面)

咁單照埋啦 比完卡

女職員就講 同埋你地其實夠鐘架啦 要走啦 其他人客等緊

女職員:夠鐘啦 其他人客等緊

果下我真係忍唔到叫佢順便拎埋個蛋糕比我

然後女職員行開左

之後 望住女職員周圍同其他同事講野 又眼望望我地張枱。

如果平時 有限時既 我通常食完晒就走 唔會阻住人
但好多野係雙方既 ,好幾次已經好聲好氣,你番工會累有情緒我明白,但其實我地走時 有三分一既位係無人坐 加埋門口無客等緊,就當你夜小小有好多訂位,咁行個方便都唔係太過份吧?

比埋張單圖

總結:
如果想食 食物質素正常既燒肉 可以去試

但如果想有小小服務既,真係三思。

至少銅鑼灣哩間我唔夠膽再幫襯😊