2023-01-15
1.環境麻麻,枱與枱之間距離很近隔離枱行出行入很易掂到枱面的食物。🦠隔離枱食羊肉很大浸蘇味傳過來,如不喜歡食羊肉的,會感覺不太好。2.枱偏細,中間放爐如火力開大一點,很容易彈到。因爐頭比較近,一路進食時頭部面部會感到比較熱,好似焗桑拿咁興晒3.枱空間少、壓迫感大、食2hrs十分趕時間不太夠。由於空間少放多一碟已經冇位,清完d碟先可以再走出去拎食物放枱面,一出一入行幾轉已經冇乜時間。電話落單落太多一次過黎又會冇位放,叫多少少都唔得有漏單情況。4.職員不夠細心這裡幾好有口罩袋及圍裙提供。職員不太細心,一入場沒有提點可出去自行拎口罩袋同圍裙。5.態度超級惡劣,十分失望就黎夠鐘2hrs,(職員)行過黎好惡咁吹我地「夠鐘喇喎」,其實可以用其他字眼禮貌叫客人準備離開,人生第一次體驗咁既服務,職員真係幫公司趕客走。搭正夠鐘2hrs(同一位職員)即時走過來快速收碟,枱面還有少量水果還在食緊都被職員取走。場內仲有4成吉枱,出面沒有人龍在等枱,坐多1-2分鐘食埋都不能,只能浪費食物。新開幕正常服務不是應該會做好d嗎?
隔離枱行出行入很易掂到枱面的食物。🦠
2.枱偏細,中間放爐
3.枱空間少、壓迫感大、食2hrs十分趕時間不太夠。
4.職員不夠細心
5.態度超級惡劣,十分失望