2019-05-01 191 瀏覽
一間普普通通嘅快餐店「大快活」竟然都驚喜嘅地方:係服務。南瓜汁雞胸紅米飯 配飲品($47)每次嚟親都叫嘅😁雞胸一D都唔嚡唔乾,肉幾嫩,又大舊。唔知個南瓜汁係唔係一罐罐果D,所以叫咗佢汁另上,我個人覺得比較甜。整體嚟講,係一個健康之選👍🏻淮山野菜雞柳飯($47)真係冇咁鹹,但係又唔係冇味。加咗D七味粉嚟炒?有D辣味幾好,個人嫌有D油膩😬吉列脆爆牛飯($47)比想像中好,皮好薄,炸得幾脆。但係食真D係食到好少鬆肉粉,都預咗嘅。揀咗日式咖喱汁,食食下都有D辣。整體都OK但係個人唔係太鍾意吉列牛😅細路唔小心倒瀉咗杯阿華田,我地叫阿姐嚟幫手清潔果陣,佢竟然好聲好氣咁問使唔使換返一杯俾我地,我話唔使,佢堅持要俾我地一杯。冇諗過服務態度咁好😮👍🏻總括,食物質素唔錯,服務真係幾好,夜晚仲有送餐服務。價錢合理,會繼續支持😋
一間普普通通嘅快餐店「大快活」竟然都驚喜嘅地方:係服務。
南瓜汁雞胸紅米飯

南瓜汁雞胸紅米飯 配飲品($47)

淮山野菜雞柳飯($47)
吉列脆爆牛飯

吉列脆爆牛飯($47)

2019-04-30
南瓜汁雞胸紅米飯