2011-06-12
我O地一行5大2 細去完迪士尼出O黎去咗青衣城O個間板前食飯. 等咗一陣, 門口O個姐姐叫我O地o個number, 咁咪起身行入去o羅, 點之俾佢'hoc'住話唔駛心急未'jup' 好枱 好似我o地好急不及待咁!!終於入到去, 我O地開始叫O野, 分別叫咗3 輪O野, d 壽司飯O既味道都ok, 亦唔會太硬! d 火焰三文魚同吞拿魚壽司都好好食. 但係講到服務同抵食就完全唔得.先講佢o地o既服務, 我O地叫咗幾輪O野, 唔知點解d好似好少O野O黎咁, 一問之下 佢O地先話呢樣無, O個樣無. 都已經過咗成30分鐘, 仲要唔問唔講. 跟住我O地一坐低叫O既原絛池魚刺身同北海道刺身盛終於到, 一睇......... 同MENU 幅相差好遠O羅!!!!!! 呢兩份O野total 仲要$3xx !!!! 一d 都唔抵食, 新鮮程度只係一般, 仲要縮水成咁.我唔知第2間分店O係咪咁, 但係呢間就唔駛旨意我再返去!
我唔知第2間分店O係咪咁, 但係呢間就唔駛旨意我再返去!