2016-06-20 447 瀏覽
食物: 一般點心, 冇特別環境: OK衛生:差抵食:差服務極差:12人包括4個小朋友,1個BB飲茶。埋單見收15人茶錢,叫樓面看清楚,她沒有禮貌地叫我們的小朋友出去收銀處度高,若高過那條線就要收茶錢!就算高過佢話的高度要收茶錢,佢都是收多了3位,我們大小加埋只是12人,那裡有15人。分明亂寫「博客唔䏲」可收多D.出到收銀度,同個經理講,佢死話不是佢叫的,明明見佢之前在收銀處和那樓面訓話。而且佢又知我們只是12位?我都冇話過比佢知。有心做唔敢認!平時幫佢地買月餅,年糕,稯⋯⋯從沒有免過茶,常常收多茶錢,今次禁多過小朋友又亂來,實在忍不了!見到疑似老闆就問佢是否亂收茶錢,叫客出去度高,佢話佢只是茶客,我問佢做咩,佢重惡過d狼狗,個樣勁串勁匈。冇責任感,禁都唔幫手安慰客人!其實我們的小朋友都冇飲個茶,為什麼要收茶錢?收佔位費嗎?如果佢在單上可寫佔位費,我比20個位錢呀!奬嘗他們這麼好的服務!夾埋唔認,夾埋串客!屋邨洒樓,冇競爭,冇質素!
食物: 一般點心, 冇特別
環境: OK
衛生:差
抵食:差

服務極差:

屋邨洒樓,冇競爭,冇質素!

2016-06-09
20 分鐘 (堂食)