日記 9月1日 晴今日係我女朋友既生日,因為貪方便唔想離開觀塘就可以食日本野,我選擇左近期人氣急屎既青葉料理,上幾個月未減價果時食過一次.$15x果時食物雖然差,份量小我都覺得冇乜所謂,所以今次繼續去份量- 叫4舊壽司就黎2舊 叫20塊三文魚頂多比10塊 p.s.去到青葉你會發覺你開始係食緊天婦羅任食 而唔係食魚生!食物 - 食物種類小之有小..食黎食去都係o的cheap野,貴小小既都冇..壽司飯係熱既..同某低價任食壽司名店冇分別,壽司上面果o的魚生都係同低價果間一樣咁薄!員工態度 - 我自問都唔算係眼闊肚扎,貪心既人士,我女朋友叫左一個四國地獄烏冬,因為實生太生同太硬,所以唔要,轉頭叫左第2個四國地獄拉麵,頂..點知有個肥肥地短頭電髮既侍應走過黎好大聲咁話:頭先你以經掉左個烏冬!唔該唔好浪費食物!我心諗!我以家叫左成枱野食唔食咩?係咪我叫隻雞翼.你比舊炭我,我都要吞落肚?服務 - 侍應十問九唔應.我去廁所果時重聽到一o的恐怖既野.."話說本身點刺身叫十給一,大概係有客人不繼落單及投訴,本人行經刺身枱時聽到以下對答..w=侍應c=壽司師父w:26號比足小小c=又係佢?w=係呀!想未飽
日記 9月1日 晴

食物雖然差,份量小我都覺得冇乜所謂,
所以今次繼續去

w=侍應
c=壽司師父
w:26號比足小小
c=又係佢?
w=係呀!想未飽!
c2=咁今次佢實飽!
c1+2+3=哈哈哈!.......
叫野食唔比足..人地想叫多o的姐..呢o的說話好乜囉..你想加料咩?
好想同呢間野個老闆講,你寫139一個人,我寫20塊三文魚,你比10塊薄切?我埋單比30蚊得唔得?做乜比張

員工 - 不懂禮貌,本身客係主人..但係呢間野好似變左佢係主人.更加好似比左40蚊去某名店食低價壽司+坐監咁..先生你舊飯未食!要罰十蚊一舊!果種壓力一樣囉..

除非佢繼續減價!減到天天都109!或改返好似以前咁!再幫o的員工上下服務態度改進班!如果唔係我都唔會再光顧貴店!
2009-09-01
生日