2007-11-14 17 瀏覽
下午和男友到旺角’泰妃雞’lunch, 食物質素普通, 但服務差劣:沙嗲雞絲粉–D汁甜架, 雞絲少. 第一次食到無沙嗲味的沙嗲汁.雞翼飯–好似白飯+ 雞翼, 無咩汁, 不過D雞翼OK的.叫泰式串燒, 但比左串燒餐飯. 我地無要.個伙記好負氣話我地叫錯. 但Order時我地仲指住menu話要串燒, 無話要餐飯. 我地一面食佢一面講, 無理佢諗住食完就走. 跟住個老細話杯凍飲唔收錢.找數時,個老細好串咁話: 唉!杯凍飲當請你啦! 我地費使埋佢.最過份係踏出門時, 個伙計仲走出門口話我地錯, 好似搶佢錢咁! 同佢講番因由, 佢就一輪咀係度嘈(好煩ar!) 最後要個老細叫走. 此店的食物唔算好味, 服務差劣,小事化大不斷煩擾人, 要blacklist.

雞翼飯–好似白飯+ 雞翼, 無咩汁, 不過D雞翼OK的.

叫泰式串燒, 但比左串燒餐飯. 我地無要.