2021-12-16 43 瀏覽
因為呢間野我第一次寫食評 並唔係因為啲野食幾出色 而係個服務態度差到飛起未試過連位都未入就受餐廳氣 見佢部嗌飛機無開 好有禮貌咁詢問前台帶位加收銀個位女staff嗌都幾號 佢回覆既態度係差到一個點 : 未嗌到你 未有位 再加埋佢個樣唔講以為我係佢仇人 問多幾句個態度繼續更衰: 到時會嗌number 而家未入得但我明明拎住1號飛 仲要前10分鐘仲見佢帶左後來既客人入到帶位入依然態度更差 差到想反客人白眼咁劑 我唔明白點解餐廳要將一個完全不配做服務行業 好似所有客人都得罪佢咁既員工留係公司 仲要放係前台趕客入位後要求另一員工比幾杯水 個另一員工又係零服務態度 勁無禮貌勁大力咁啪幾杯水落檯 我同朋友都被呢間餐廳既服務態度嚇親 一間餐廳野食幾好味都好 服務態度差到咁都唔會有回頭客 仲要啲野食只係一般 正正常常 所以呢間餐廳真係唔會再比下一次機會!
但我明明拎住1號飛 仲要前10分鐘仲見佢帶左後來既客人入
2021-12-10
15 分鐘 (堂食)