2019-03-22 32 瀏覽
d服務完全唔掂!係超唔掂!根本就係趕客!d師奶阿姐完全唔係做野,3條友只係掛住傾計,仲要係好似街市賣菜咁bi li bala! 勁大聲! 全間舖頭只係聽到佢地喧嘩,反而d客完全冇人出聲! 坐在一陣,以為自己去左賓墟,嘈到頭痛想爆炸! 入到去好明顕冷氣唔夠,唯有揀近門口,之後見過有超過10個客人入來,果3個師奶依舊大大聲傾計,係冇理過d客,d客見唔夠冷氣又冇人理咁就走左,但果3個師奶眼都冇瞄過d客人,只顧傾計。我叫左碗杏汁雪耳,成碗都係雪耳又杰又甜!杏汁撈雪耳會貼切d,因為根本冇乜糖水可以飲到!難食!其間聽到其中一個師奶員工大大聲呼叫乜乜糖水係邊個要咖?叧一個又話送錯比呢枱、又送錯比果枱!一係又嘈廚房煮糖水果個撹錯哂d order! 3條友又開始bilibaba! 嘩!大佬!你地傾少一陣計,寫單果個同煮果個專心d咪唔會錯囉!得果幾枱客都可以撹成咁! 如果我係老闆,真係多得3個師奶唔少!我經常幫襯海記,但土瓜灣果間起碼服務好好多,呢間絕對冇下次!
d服務完全唔掂!係超唔掂!根本就係趕客!